Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo!

Trgovina z oblačili za nosečnice

BLAGOVNA ZNAMKA, TRGOVINA, LJUDJE

  

Smo in hočemo biti poznavalke najlepših pričakovanj! Oblačimo nosečnice – z izkušnjami in poznavanjem sprememb ženskega telesa ter z nasveti za ohranjanje lastnega stila tudi v času, ko se telo spreminja.

 

Popek je ime trgovine in oblačil, ki jih snujeta Evelina Premužič, modna oblikovalka in stilistka ter hči Dea Premužič. Prepoznavna posebnost Popka je, da vsa oblačila, ki nosijo znak Popek snujemo, oblikujemo in izdelujemo same in so plod dolgoletnih izkušenj in razvoja. Vse tkanine in drugi materiali so skrbno izbrani in po potrebi preizkušeni.

 

Popek je blagovna znamka in ime trgovine, ki sta v lasti družinskega podjetja Bastet, d.o.o., čigar korenine segajo 29 let nazaj. Popek je bil ustanovljen leta 2003, svojo trgovino ima v Ljubljani in na spletu. Temelje trgovine Popek predstavljava dve, vendar kljub najini marljivosti in predanosti vsega dela, ki ga zahteva trgovina, ne bi zmogle opraviti sami. Za uspeh Popka so v veliki meri zaslužni tudi naši dragoceni sodelavci, ki nam že leta zvesto stojijo ob strani. Vsak od njih namreč igra pomembno vlogo, saj s svojimi nalogami prispeva k dobro opravljenemu delu v celoti. Medsebojno razumevanje in podpora sta ključna za odlično večletno sodelovanje in uspeh ter omogočata, da so pričakovanja nosečnic izpolnjena.

 

Poslanstvo Popka je zadovoljna in v svojih oblačilih sproščena nosečnica – v vseh okoliščinah! Zato znamo pomagati tudi v izjemnih okoliščinah – z izdelavo oblačil po meri ter z nasveti za vsak dan ali za posebne priložnosti. Izkušnje imamo tudi s takšnimi podvigi, kot je obleka za nevesto v 9. mesecu nosečnosti – 4 dni pred poroko!

 

Ko nas pohvalite, se razveselimo in smo ponosni, saj to potrdi vrednost vloženega dela. Ko nas grajate, se učimo in stvari v prihodnje popravimo. Vsak vaš odziv nam daje zagon in voljo do dela. Z vsem tem se trudimo zagotoviti za nas najpomembnejši del poslanstva - dobro počutje in zadovoljstvo bodoče mamice.


Spoznajte nas raje v živo. Obiščite Popek v Ljubljani. Za nasvet ali izdelavo po meri pokličite na telefonsko številko 070 233 255 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@popek.si

 

Išči